United vandt i Watford

Ashley Young scorede to gange og Lingard stod for et drømmemål, da United vandt 4-2 mod Watford i en meget atypisk Mourinho-kamp.

 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

United-fans havde med bange anelser set frem mod aftenens kamp. Spillet på banen har ikke siddet i skabet, selvom resultaterne har været fine, og Watford var inden aftenens kamp den store overraskelse i Premier League.

Det var da også hjemmeholdet, der kom flyvende ud og pressede United, der ikke kunne få fat. Det var tydeligt at se, at Watford var et hold med stort selvtillid.

Men efter 18 minutter ville Ashley Young prøve at komme på måltavlen igen, efter han scorede det vindende mål mod Brighton i weekenden. Efter et flot angreb, gjorde han det til 1-0.

Ti minutter senere fik United frispark i en god Pogba-afstand. Alle, inklusive Watford-målmand Gomes, kiggede på Pogba, men i stedet tog Ashley Young teten og bankede bolden op i hjørnet. Pludselig stod venstrebacken noteret for Uniteds tre seneste mål.

Så var en del af luften gået af Watford-ballonen, der lever meget af, at holdet spiller med stor energi. Nede med 0-2 så situationen dog svær ud for hjemmeholdet.

Bedre så det imidlertid ud for United, der nu nærmest kunne det hele, og der blev presset højt på Watford. Det resulterede i, at Lukaku kunne spille Martial fri. Franskmanden svigtede ikke, og så stod den 3-0 til udeholdet.

Watford forsøgte at starte anden halvleg som første, men de blev bare mødt af et United-hold, som ikke gav meget væk. Richarlison for Watford var farlig, men testede aldrig for alvor De Gea i målet.

Med 13 minutter igen skabte Watford en smule spænding i opgøret. Marcos Rojo blev snydt af en Watford-spiller, og i sin næste aktion begik argentineren straffespark. Det scorede Troy Deeney sikkert på. 

Og det var ikke slut. United-spillerne var gået i seng, og fik ikke rigtigt gjort tingene færdigt. Man kunne ikke holde på bolden, og det udnyttede Watford. Og pludselig stod det 2-3.

Et indlæg til fra endte ved Doucouré, som sendte den bag De Gea.

Mange spillere er blevet nævnt i dette referat men ikke Jesse Lingard, som man ikke så meget til. Men da United virkelig behøvede det tog han initiativ. 

Midt på Uniteds banehalvdel tog ham bolden og løb mod Watfords mål. Der var ikke rigtigt nogen, der gik i ham, og så satte han den sikkert ind. 4-2 og kampen var lukket.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Watford

Næste artikel

Mourinho: "Vi burde have røget cigarer"

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share