Mourinho: “Vi burde have røget cigarer”

Mourinho mente efter dagens kamp, at United burde have vundet fem eller 6-0.

Manager José Mourinho var efter dagens kamp overrasket over, United ikke formåede at vinde mere komfortabelt, end hvad det til sidst viste sig at være.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Anden halvleg skulle have været fem eller 6-0, og det var nemmere at score end i første halvleg. Vi brændte chancer. Ud af ingenting fik de et straffespark og scorede til 3-1, og derefter var det en anden kamp, udtalte Mourinho efter kampen til BBC.

– Det var en nem kamp at vinde komfortabelt. Ved 3-2 er kampen på vippen, men så tog Jesse Lingard initiativ til at slå kampen ihjel, fortsatte Mourinho.

– Både ham og Ashley Young scorede fantastiske mål. Vi missede chancer til 4-0 ved Romelu Lukakus brænde chance for frit mål, og Paul Pogba havde også en stor chance på hovedstød.

– De var fulde af seltillid, de havde intet at tabe og kunne frit spille som de ville, hvilket fik dem tilbage i kampen. Vi burde have røget cigarer, men var i stedet i problemer, afsluttede Mourinho.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United vandt i Watford

Næste artikel

Matic med muskelproblem

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share