United vandt på Etihad – men City gik videre til finalen

Manchester United skulle vinde med mindst to for at få en chance for at gå videre til finalen i Carabao Cuppen, men United vandt kun 1-0, og derfor var det de lyseblå, der kunne fejre en finaleplads i turneringen.

Manchester United var kommet på en utaknemligt svær opgave, da Manchester City bød op til dans på Etihad Stadium. Ikke nok med, at en sejr krævede en finaleplads, skulle United også vinde med mindst to, da Manchester City vandt 3-1 i det modsatte opgør på Old Trafford. Derfor måtte der meldes til angreb fra Uniteds side.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester City var bestemt det Manchester-hold, der kom bedst fra start. Efter blot syv minutter blev Sergio Aguero spillet flot fri i dybden af Ilkay Gundogan, der med en flot, løftet bold fandt Aguero, der var løbet bag United-bagkæden. Heldigvis for United havde David de Gea fået det rigtige ben ud af sengen og med en fornem redning holdte han resultatet på 0-0.

Det meste af halvlegen stod også i Manchester Citys tegn, hvor hjemmeholdet havde flere mindre chancer, men alligevel var det udeholdet, der kom først på tavlen. Sjældent nok var det på en dødbold, hvor bolden faldt for fødderne ved Nemanja Matic, der ramte bolden perfekt, så den sejlede ind i City-buret, og en smule ufortjent 1-0-føring til udeholdet var en realitet.

Kort efter viste City så også, hvorfor de var favoritter. Kevin de Bruyne havde bolden ude på venstresiden, og fik, med et af sine karakteristiske flade indlæg fundet Raheem Sterling i feltet, som sendte bolden ind bag De Gea. Igen her var United dog heldige, da Sterling var offside, og dermed kunne holdene gå til pause med en stilling på 0-1.

Akkurat som det var tilfældet i første halvleg, var det Manchester City, der havde spilovertaget, dog uden at få skabt nogle helt store chancer, bortset fra, da der var spillet knap en time. Raheem Sterling var blevet spillet fri med De Gea, men sidstnævnte blev stående og fik sænket farten på Sterling, hvor englænderens afslutning endte over mål.

Som halvlegen skred frem, kom United bedre og bedre med i kampen, og dermed længere og længere frem på banen. Det betød så, at City kunne køre på kontra, og da City fik en mulighed for at gøre det, var målscorer Nemanja Matic nødsaget til at køre en nødbremse på en City-spiller og modtage sit andet gule kort, hvilket betød, at United måtte spille det sidste kvarter med 10 mand.

Efter 83 minutters spil kom Aguero alene med De Gea, hvor han denne gang, med en fin, fin yderside fik passeret David de Gea – men igen, offside. Uniteds drøm om en kamp på Wembley levede stadig, omend i en tynd tråd. Men det var alt, “De Røde Djævle” havde brug for. Den tyndeste af tråde.

Den tynde tråd var dog ikke én, United kunne udnytte. I slutfasen havde United simpelthen for svært ved at spille bolden fra forsvaret op til angrebet, og det eneste, der mindede om en chance, var et frispark fra tæt hold, som Fred sparkede lige i muren.

Kampen endte 0-1. Det endte i United-sejr, men alligevel i en United-skuffelse. Det betød, at Manchester City gik videre til Carabao Cup-finalen, hvor de skal møde Aston Villa på Wembley Stadium.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: United starter med tre centrale forsvarsspillere

Næste artikel

Solskjær kalder Matic' udvisning for "en joke"

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share