United var overlegne i Moskva

Manchester United var foran med 3-0 efter blot 26 minutter ude mod CSKA Moskva og endte med at hente en overbevisende 4-1-sejr i Champions League-gruppespillet.

Onsdag skulle Manchester United igen i aktion i Champions League, hvor Jose Mourinhos mandskab jagtede den anden sejr i ligeså mange kampe. Der ventede dog en potentielt svær udekamp mod CSKA Moskva, der vandt ude mod Benfica i første runde.

United startede dog skarpt og skulle kun bruge fire minutter på at komme foran. Anthony Martial sendte et præcist indlæg ind i panden på Romelu Lukaku, der viste vanlig skarphed foran mål og headede United foran.

De Gea leverede en stor redning fra en afslutning på Dzagoev kort efter målet, men russerne var sjældent farlige i en første halvleg, hvor United sad på det hele.

Efter 18 minutter kom United foran med to. Henrikh Mkhitaryan blev væltet i feltet, og dommeren pegede på pletten. Martial scorede sikkert og gjorde det til 2-0.

Midtvejs i første halvleg blev det også 3-0. Endnu engang sendte Martial bolden ind i feltet mod Lukaku. En CSKA-forsvarer burde have clearet, men missede bolden, og så kunne Lukaku score for tiende gang i ni kampe for United. 3-0 og United var i total kontrol.

Lige efter pausen var United lige ved at komme foran med fire. Martial fandt Lukaku, der fik en svær bold hurtigt under kontrol og flugtede mod mål. Akinfeev reagerede dog hurtigt og afværgede Lukakus første hattrick for United.

I det 57. minut kom det fjerde mål. Martial blev sendt fri i dybden og afsluttede. Akinfeev snuppede forsøget, men Mkhitaryan reagerede hurtigt og sendte riposten i nettet. 4-0.

United kunne have scoret flere mål, og CSKA var aldrig for alvor tæt på at true United, men fik reduceret sent i kampen. Kuchaev kom fri og sparkede bolden fladt i nettet til 1-4, hvilket blev kampens resultat.

Den sene reducering pillede ikke det store ved en overlegen og meget komfortabel sejr. Resultatet betyder, at United nu er oppe på seks point fra to kampe. De nærmeste forfølgere er CSKA Moskva og FC Basel, der begge har tre point.