Uniteds historie på Facebook

Det sociale netværk Facebook åbnede i dag op for at sider nu kan bruge deres omdiskuterede timeline-struktur, som de fornyelig pålagde alle brugere at…

Det sociale netværk Facebook åbnede i dag op for at sider nu kan bruge deres omdiskuterede timeline-struktur, som de fornyelig pålagde alle brugere at skifte over til.

OldTrafford.dks Facebook-side er allerede skiftet over til det nye design, som alle sider i fremtiden vil blive bygget op omkring.

Med det nye design giver Facebook mulighed for at fremlægge tiden før Facebook kom til, og det har Manchester United i forbindelse med lanceringen allerede benyttet sig af.

På Manchester Uniteds Facebook-side kan man nu gå helt tilbage til klubbens stiftelse i 1878 og år for år tjekke klubbens historie.

Manchester Uniteds kommercielle direktør Richard Arnold fortæller til DigitalSpy:
“Manchester United har 134 års historie og at kunne dokumentere alle disse minder er vigtigt for os.
Facebook-siden giver klubben mulighed for at vise dens historie på en ny måde og fordybe den direkte kommunikation med vores fans. Vi håber at vores fans vil nyde den nye oplevelse og kigge tilbage på begivenhederne i Manchester Uniteds historie.”

Få adgang til OldTrafford.dks facebookside her. Så vil du blive holdt up-to-date ed de seneste nyheder. Ofte bringer vi nyhederne på Facebook før de bringes på hjemmesiden.

Forrige artikel

Fergie: Saha noget af en mundfuld

Næste artikel

U18: Sejr i FA Youth Cuppen

ANNONCE