Fergie: Saha noget af en mundfuld

Louis Saha er efterhånden blevet 33 år gammel, men målnæsen fejler stadig intet. Franskmanden skiftede i januars transfervindue fra Everton til Tottenham…

Louis Saha er efterhånden blevet 33 år gammel, men målnæsen fejler stadig intet. Franskmanden skiftede i januars transfervindue fra Everton til Tottenham, og siden skiftet er det blevet til tre mål i lige så mange kampe.

Franskmanden kan blive til stor gene for Manchester Uniteds forsvar, når Tottenham i weekenden byder “De Røde Djævle” op til dans på White Hart Lane.

“Han har et fantastisk talent, han spiller bare ikke nok,” siger Sir Alex Ferguson om Louis Saha til Inside United.

Saha spillede i Manchester United fra 2004 til 2008, men en sand syndflod af skader fik sat lidt af en stopper for udviklingen af den ellers så giftige angriber.

“Han er en mundfuld, det er der ingen tvivl om. Han har to stærke fødder, han er hurtig, og han springer godt. Der er ingen tvivl om, at han er noget af en mundfuld,” siger Ferguson.

Ferguson har erklæret sig noget overrasket over, at Everton lod Saha smutte så nemt.

“Jeg kender ikke omstændighederne bag Louis Sahas skifte, men Everton virkede til at være glade for at slippe ham.”

“Og så smutter han til Spurs og scorer to mål mod Newcastle. Det er typisk Louis,” siger Ferguson.

Men den skotske manager mener ikke, at han kan ikke tillade sig kun at fokusere på sin tidligere angriber. Tottenhams hold består af alt for meget kvalitet til at rette fokus på et enkelt punkt.

“De har en fantastisk trup, og hele holdet er en måltrussel.”

“Gareth Bale bidrager, Rafael van der Vaart, Jermain Defoe, Adebayor. Der er mål i deres hold,” konkluderer Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Har du en United-tatovering?

Næste artikel

Uniteds historie på Facebook

ANNONCE