– Uniteds solide defensiv gjorde det svært for os.

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener, at hans spillere burde have fået mere ud af det spillemæssige overtag, men erkender, at Uniteds defensiv gjorde det svært for hjemmeholdet.

Liverpool havde et stort spillemæssigt overtag, specielt i anden halvleg af aftenens kamp mod United på Anfield. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men det spillemæssige overtag blev ikke omsat til mål, og når det endelig lykkedes hjemmeholdet at komme tæt på Uniteds mål, så var David de Gea klar i United-målet, hvor specielt to af redningerne var i verdensklasse.

Efter kampen er hjemmeholdets manager, Jürgen Klopp, da også ærgerlig over, at det ikke lykkedes hjemmeholdet at få prikket bolden ind i Uniteds mål.

– Jeg er ikke frustreret, men jeg er heller ikke glad for præstationen. Ingen vil huske denne kamp om 10 eller 20 år, men vi kunne have spillet bedre, lyder det fra Klopp efter kampen ifølge BBC Sport.

– Med undtagelse af få rolige perioder, så var det en hektisk kamp, hvor vi mistede tålmodigheden i vores pasningsspil. Mit holds indstilling var virkelig god. Vi var klar til at kæmpe, men hvis du kan spille bedre, så skal du også gøre det, lyder det fra Klopp, det erkender, at United defensiv var solid og svær at nedbryde.

– Den slags forsvar er svært at spille imod. Mandsopdækningen var virkelig svær, og de er stærkere end os. Vi spildte for mange kræfter i første halvleg. Anden halvleg var bedre, og vi burde have skabt mere.

– Vi fik et point. Det føles ikke som det bedste lige nu, men det er, hvad vi fik.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho tilfreds med stilhed på ellers larmende Anfield

Næste artikel

Video: Højdepunkterne fra Anfield

ANNONCE