Mourinho tilfreds med stilhed på ellers larmende Anfield

José Mourinho havde håbet på at tage alle tre point, men kalder alligevel aftenens nulløsning for ‘et positivt resultat’. Liverpool-fansenes stilhed på lægterne siger noget om Uniteds præstation, mener han.

Aftenens derbykamp mod de evige rivaler fra Liverpool går ikke over i historien som en af de mest medrivende af slagsen.

Kampen var i store træk præget af to managers, der begge mestrer den taktiske disciplin særdeles godt, og som holdte hinandens hold i skak ude på banen.

For United-manager José Mourinho er kampens uafgjorte resultat dog alligevel et positivt et af slagsen. Det fortalte han til Sky Sports efter kampen.

– Det er ikke resultatet, vi havde håbet på, men det er et resultat, der stopper vores direkte konkurrent i at få de tre point, så det er ikke noget dårligt resultat, lyder det fra Mourinho.

– Kampen var svær for begge hold, men i store perioder af kampen var det sværere for dem, end det var for os, siger Mourinho, der mener, at det siger noget om Uniteds præstation, at der var mere stille end normalt på det ellers så intimiderende stadion på Merseyside.

– Vi kontrollerede kampen, ikke kun taktisk, men også følelsesmæssigt. Det var måske det mest stille Anfield, jeg har oplevet, og jeg havde forventet, at det ville være lige omvendt.

Kampen mod Liverpool var den første af tre svære kampe i denne uge. På torsdag venter Fenerbahce i Europa League og på søndag gæster Chelsea Old Trafford i næste runde af Premier League.

Og Mourinho håber, at holdet kan holde sig til i den gode ende i toppen af tabellen på trods af en række svære kampe i træk. 

– Dette er et point, men vi forhindrede dem i at få tre. Andre titelkandidater har et lettere kampprogram i øjeblikket, og det er vigtigt, at vi holder os tæt på dem – vores chance for at vinde fem kampe i træk skal nok komme.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Herrera: Fair resultat

Næste artikel

- Uniteds solide defensiv gjorde det svært for os.

ANNONCE