Valencia kræver fuld fokus i truppen

Antonio Valencia har stået i finaler før. Han kræver, at spillerne er mentalt ovenpå, når de løber på banen mod Southampton.

Det er endelig finaletid igen for Manchester United. Hvis Manchester United formår at vinde Liga Cuppen, kan det give et afgørende rygstød til resten af sæsonen, og derfor er der også mere end blot et trofæ på spil mod Southampton.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Antonio Valencia har tidligere løftet trofæer for Manchester United, så han kender opskriften på sejr. Han forlanger nu, at truppens spillere koncentrere 100% på opgaven og glemmer alt adet rundt om dem. 

– Jeg er 100% klar. Du må aldrig gå ind til en finale på 30- eller 50%, for så taber du helt sikkert. Når du trækker United-trøjen over hovedet, så forventes der fokus og koncentration, siger Valencia til manutd.com.

– I en finalekamp handler det meget om det mentale, og når kampen så også spilles på Wembley, så handler det bare om at præstere fra første fløjt. 

– Vi skal glemme alt om optakt, interviews og personlige billeder nu, for hovedet skal kun fokusere på kampen. Vi har et trofæ én kamp væk, og vi ved, hvor vigtigt det er for klubben og fansene. Det handler om at gribe dagen og give alt, hvad du har. 

Finalen fløjtes i gang søndag klokken 17.30 på Wembley. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Ingen spillere er sikre på startplads

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Southampton

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share