Shaw støtter Maguire i svær periode

Luke Shaw støtter Harry Maguire, efter en svær tid for landsholdsspilleren.

Luke Shaw var mandag tilbage i startopstilling for det engelske landshold, da de spillede 3-3 mod Tyskland. Den engelske venstreback spillede en solid kamp, især efter at have scoret det første mål for England i kampen. Hans klubkammerat og landsmand Harry Maguire var ligeledes med fra start.

Men modsat Shaw blev det ikke til nogen god kamp for Maguire, som har været voldsomt kritiseret den seneste tid. I forlængelse af flere dårlige præstationer for sin klub, bliver Maguire nu også kritiseret for gårsdagens kamp. Luke Shaw indrømmer, at hans holdkammerat har været inde i en svær periode af sin karriere.

– Jeg vil være ærlig, det er en hård periode i øjeblikket. Selvfølgelig er Harry [Maguire] en fantastisk spiller, en fantastisk karakter. Han har taget imod meget kritik sandsynligvis mere end jeg nogensinde har set før i fodbold, men han gemmer sig aldrig væk, han er der altid, forklarer Luke Shaw, som spiller sammen med Maguire på både klub- og landsplan.

– Du kan have folk, der gemmer sig væk, og ikke ønsker at være i rampelyset. Men han bliver ved med at sætte sig selv i rampelyset, og det viser den styrke og karakter, han har. Fordi helt ærligt alle ved, at han er en utrolig spiller, fortsætter den engelske venstreback. 

Og selvom det kan føles som om hele verden er imod ham, står Shaw og resten af spillerne stadig bag Maguire.

– I øjeblikket er selvtilliden der måske ikke, fordi det kan føles som om hele verden er imod ham. Det er hårdt for ham, men vi spillere, vi er alle bag ham, fordi han er en meget vigtig spiller, forklarer han og tilføjer,

– Se på EM og hvad han [Maguire] har gjort. Folk skal forstå, at han er en stor del af det engelske hold, og det er de nødt til at acceptere, fortæller Shaw afslutningsvist.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Valencia om landsmand: Forhåbentlig kan han komme til United

Næste artikel

Tidligere United-angriber roser Rashford

ANNONCE