Van der Sars hollandske ophold forlænget

Det er godt en måned siden, at Manchester Uniteds førstemålmand, Edwin van der Sar, blev skadet i kampen mod Everton. Der var tale om en drilsk knæskade,…

Det er godt en måned siden, at Manchester Uniteds førstemålmand, Edwin van der Sar, blev skadet i kampen mod Everton. Der var tale om en drilsk knæskade, som krævede særbehandling fra det hollandske landsholds egen læge, hvorfor United-keeperen fik grønt lys til at tage til Holland for at modtage behandling.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Edwin van der Sar og hans lille familie gjorde sidste onsdag klar til at holde jul, men julehyggen blev kortvarig, da målmandens kone, Annemarie van Kesteren, pludselig faldt om og måtte køres til hospitalet.

Hun var blevet ramt af en hjerneblødning, som lægerne i Holland i disse dage, med Edwin van der Sar ved hendes side, forsøger at behandle.

“Jeg har fortalt Edwin, at han skal blive derovre. Der er ingen betydelig grund til at komme hjem nu. Det bedste, han kan gøre, er at være der for sin kone. Forhåbentlig er hun snart rask igen,” sagde Sir Alex Ferguson om den tragiske hændelse.

Edwin van der Sar forventes at være klar til at spille, så snart han returnerer til Manchester.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Wigan Athletic

Næste artikel

Sir Matt Busby Way som gågade?

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share