Van Gaal ændrer på Old Trafford

Louis van Gaal fortsætter med at ændre på tingene i United, denne gang er det gået blandt andet Players Lounge på Old Trafford, som har måtte lade livet.

Louis van Gaal er kendt som en mand, der ikke er bleg for at gå ind og ændre på tingene. Det har han vist i flere andre klubber, og er også godt i gang med at ændre på en række ting i Manchester United.

I løbet af sommerens transfervindue skete der store ændringer i spillertruppen, der er også sket ændringer på træningsanlægget i Carrington, og nu kommer turen så til Old Trafford.

Har man besøgt Old Trafford og fået en rundvisning, har man uden tvivl været inde i Players Lounge, hvor spillerne efter kampene kan hygge sig med venner og familie, ligesom der har været et mindre tilstødende lokale til babypasning ved siden af.

Begge disse lokaler er nu sløjfet, og til gengæld har van Gaal fået bygget et lokale til skadesbehandling og et rum til opvarmning. Der er ikke længere mulighed for pasning af de små, mens Players Lounge, der ellers har ligget lige overfor omklædningsrummet i de seneste 21 år, er flyttet til et andet sted på stadion.

Disse ændringer sker, fordi hollænderen ønsker mere fokus fra spillernes side, og ikke vil have en række distraktioner lige i nærheden af omklædningsrummet op til og lige efter kampene.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Eric Steele: De Geas start var forfærdelig

Næste artikel

Blind: Jeg er ikke den nye Keane

ANNONCE