Van Gaal: Di Maria ikke i nærheden af degradering

Angel Di Maria står ikke foran at lide samme skæbne som Radamel Falcao og blive sendt ned på reserveholdet, fastslår Louis van Gaal.

Det vakte opsigt, da Radamel Falcaos mislykkede ophold i United nåede en foreløbig kulmination med colombianerens deltagelse i en reserveholdskamp.

Lejesvenden er dog ikke den eneste af sommerens nyerhvervelser, som har haft det svært. Også Angel Di Maria har haft slidt med at finde formen, men han skal ikke frygte samme behandling.

– Nej, og ved I hvorfor? Fordi Di Maria spiller hver gang. Han spiller altid, og det hænger sammen med det, jeg tidligere har sagt. Jeg sammenligner ham med truppens øvrige spillere, og føler jeg, han er bedre end dem, så spiller han, siger van Gaal til manutd.com.

Di Marias svage form har fået rygtemøllen til at køre. Paris Saint-Germain er angiveligt til at bytte fire spillere for at sikre sig argentineren til sommer, men van Gaal har ingen planer om at skille sig af med rekordindkøbet.

– Som manager kan jeg ikke med sikkerhed svare på, om han forlader klubben. I sidste ende afhænger det tit af spilleren selv, men jeg tror ikke, han skifter. På trods af det grimme indbrud, hans kone var udsat for i hjemmet, er Di Maria glad for at være i Manchester United. Jeg er meget tilfreds med hans reaktion på udvisningen mod Arsenal, hans attitude er i top.

United må undvære en karantæneramt i eftermiddagens nøgleopgør mod Tottenham.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bardsley slog Rooney i gulvet

Næste artikel

Rygte: United tæt på Southampton-back

Relaterede artikler
Total
0
Share