Rygte: United tæt på Southampton-back

“The Saints” 23-årige højreback Nathaniel Clyne har afvist et kontraktudspil, i håbet om et sommerskifte til Manchester United. Det skriver ESPN.

Skal man tro på rygtebørsen, har Southamptons højreback Nathaniel Clyne længe været på Manchester Uniteds radar. Rygter, der blandt andet skyldes, at han endnu ikke har forlænget sin kontrakt, der udløber næste år.

Nu melder flere medier så, at kontraktforhandlingerne igen skulle være gået i hårknude. Southampton har ellers lagt et yderst fordelagtigt tilbud på bordet, hvor de tilbyder spilleren i omegnen af 45.000 engelske pund om ugen.

Højrebacken fra den sydengelske klub har de senere år etableret sig som en af de største talenter på sin position, og har været én af grundene til, at Southampton har lukket rekordfå 20 mål ind i denne sæsons Premier League.

I Manchester United ser det samtidig ud til, at Rafael da Silva ikke indgår i fremtidsplanerne. Derfor skulle Louis van Gaal altså være yderst interesseret i at hente Clyne ind som erstatning denne sommer.

Forrige artikel

Van Gaal: Di Maria ikke i nærheden af degradering

Næste artikel

Mata med fra start mod Tottenham

ANNONCE