Van Gaal er optimistisk

Louis van Gaal føler sig sikker på, at Manchester United i 2. halvdel af sæsonen vil opnå mere rytme og konsistens i spillet. Særligt når spillere som Angel di Maria, Marcos Rojo og Daley Blind igen er tilgængelige.

Det er ikke nogen hemmelighed, at United i denne sæson har været hårdt plaget af skader. Skaderne til trods ligger holdet på en 3. plads i Premier League og er ubesejret dets seneste 10 kampe.

Det er derfor en optimistisk manager, der ser frem mod den sidste halvdel af sæsonen. Han hæfter sig ved, at spillet vil blive bedre, når spillerne kommer tilbage fra skader.

– Jeg håber det, da spillerne er ved at komme tilbage fra skader, og indenfor tre uger har jeg igen et fuldt hold at vælge ud fra, tror jeg, udtalte hollænderen fredag på det ugentlige pressemøde ifølge manutd.com.

– Under normale omstændigeder ville vi spille bedre. F.eks. ville di Maria og Daley Blind være en del af startopstillingen, og de kommer nu tilbage. Marcos Rojo var også en del af startopstillingen. Jeg har ikke haft mulighed for at bygge op om de samme spillere, det kan jeg måske nu.

Van Gaal blev også udspurgt om holdets muligheder for at hente de to førende hold, Chelsea og Manchester City.

– Intet hold i Premier League vinder alle dets kampe, men måske kan Manchester United. Det vil altid være vores mål, hvilket det dog også vil være for José Mourinho, Manuel Pellegrini og Arsene Wenger eksempelvis, lød det fra manageren, der altså ikke lader til at have indstillet jagten på de to tophold.

Manchester Uniteds næste opgave er i morgen kl. 17 mod Southampton på Old Trafford.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Et betydningsfuldt farvel

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Southampton

Relaterede artikler
Total
0
Share