Van Gaal hylder Pereira og Martial

Louis van Gaal roste sine to 19-årige målscorere, Anthony Martial og Andreas Pereira, efter Manchester Uniteds 3-0-sejr over Ipswich.

Onsdag aften spillede Manchester United sig sikkert i fjerde runde med en 3-0-sejr over Ipswich. Kun 19 år gamle Andreas Pereira fik chancen fra start og scorede til 2-0 på et flot frispark. Ikke overraskende var manager Louis van Gaal godt tilfreds.

– Han gav et stort bidrag til kampen, fordi han sparkede frisparket fantastisk. Han har trænet på det. Ligesom med alle de andre spillere er der plads til forbedring med Pereira, siger van Gaal ifølge manutd.com.

Imod slutningen af kampen blev Anthony Martial sendt på banen, og den brandvarme angriber fik scoret sit fjerde mål for United i ligeså mange kampe. 

– Han ved, at han kan score, og han kan score på grund af sine holdkammerater. Vi gjorde det meget let for ham, fordi vi havde vundet kampen, og der var huller (i Ipswich’ forsvar, red.). Med sin fart og kølighed kan han score. Han gjorde det mod Liverpool, og igen i dag. Vi er glade, men vi skal stadig holde benene på jorden, lyder det fra hollænderen.

Manageren tilføjede også, at der ikke var nogle nye skader at bekymre sig om.

 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Middlesbrough hjemme i næste runde

Næste artikel

David Beckham hylder Anthony Martial

ANNONCE