Van Gaal misunder ikke Citys trup

Selv om Manchester City gennem en årrække har investeret tungt i førsteholdstruppen, er Louis van Gaal ikke misundelig. Han er stolt af sine egne spillere.

Store dele af verdens øjne vil i denne weekend være rettet mod Manchester, hvor der i morgen søndag er derby. Det afføder sædvanen tro en række sammenligninger mellem klubberne, således også hvad angår trupperne.

Men selv om Manchester City i manges øjne har en bredere trup end United, er det ikke noget, der får Louis van Gaal til at kaste længelsfulde blikke mod Etihad.

– Jeg er ikke misundelig på Manchester Citys trup. Jeg er stolt af mine spillere, og det er det vigtigste. Når vi spiller som et hold, har vi en stor mulighed for at vinde, siger chefen ifølge en række engelske medier.

Han fortæller samtidig, at han og truppen leder efter et godt resultat, der kan give et mentalt rygstød. Det uafgjorte resultat mod Chelsea var ikke tilstrækkeligt.

– Vi spillede rigtig godt mod West Brom, og vi spillede uafgjort mod Chelsea. Ingen forventede det resultat, men det var ikke nok for mig. Måske kan resultatet mod Manchester City give os det boost.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

LvG frustreret over vild skadeskrise

Næste artikel

Di Maria: Ingen City-venner i morgen

ANNONCE