Van Gaal: Spillerne forstår filosofien

Manchester United-manager Louis van Gaal glæder sig over, at alle hans spillere nu forstår hans meget omtalte filosofi.

Det har taget syv måneder, men nu skulle tiøren være faldet hos Manchester Uniteds spillere. De har endelig forstået den filosofi, som Louis van Gaals taler så meget om, og det er den hollandske træner naturligvis svært tilfreds med.

– Nu skulle jeg mene, at alle spillere kender min og min stabs filosofi. Alle vil følge den filosofi. Holdånden er utrolig. Vi har vist en god ånd, og det er godt for mig som træner og for fansene, fordi man kan se, at spillerne vil følge filosofien, siger Van Gaal ifølge Manchester Evening News.

Hollænderen har allerede udtrykt glæde over holdets form, og med et nederlag i 19 kampe er der da også noget om snakken. Louis van Gaal erkender dog, at ikke alle sejre har været på baggrund af overbevisende præstationer.

– Vi kan spille bedre. Men hovedsagen er, at vi vinder og ikke taber. Vi scorer nogle fantastiske mål, men det vigtigste er ånden på holdet, siger han.

Den holdånd skal spillerne endnu en gang forsøge at fremvise, når holdet i eftermiddag gæster Liberty Stadium i Swansea.

Forrige artikel

Rojo: Jeg skal forbedre mig

Næste artikel

Startopstillingen imod Swansea

ANNONCE