Rojo: Jeg skal forbedre mig

Han er godt tilfreds med sin første sæson i Manchester United hidtil, men Marcos Rojo er udmærket klar over, at han skal blive ved med at forbedre sig.

Marcos Rojo har indtil nu spillet 17 kampe for Manchester United, og han føler selv, at han er faldet godt til. Det siger han i et interview med manutd.com, hvor han samtidig gør det klart, at han stadig kan blive bedre.

– Jeg ved, jeg skal forbedre mange ting. Jeg skal lære ligaen og vores modstanderes karakteristika bedre at kende. Det arbejder jeg hårdt på at gøre, siger han til klubbens hjemmeside.

Den 24-årige argentiner har både spillet på venstre back og som en af to eller tre midtstoppere. Han er en central del af det forsvar, der har fået masser af kritik i løbet af sæsonen, men den slags udfordringer nyder Rojo. 

– Jeg bliver ikke rigtig nervøs. Måske er der nogle nerver af og til før kampen, men når jeg er ude på banen, forsvinder de.

Til trods for kritikken af Uniteds forsvar er De røde djævle faktisk det hold, der har lukket fjerdefærrest mål ind af alle Premier League-mandskaber i denne sæson. 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal er tilfreds med formen

Næste artikel

Van Gaal: Spillerne forstår filosofien

Relaterede artikler
Total
0
Share