Evans: Dumme fejl kostede

Jonny Evans var stolt over at bære anførerbindet, men erkender, at dumme personlige fejl kostede dyrt i gårsdagens nederlag til MK Dons.

Jonny Evans var i går tilbage efter skadespause, men den nordirske forsvarsspiller fik en uheldig rolle i kampen. Han lavede en dyr fejlaflevering i bagkæden, hvilket satte hjemmeholdet i gang, og Evans erkender da også, at dumme fejl kostede dyrt.

– Vi er skuffede, vi startede godt, men fik ikke scoret på chancerne. Men så lavede vi nogle dyre fejl, inklusiv min egen til deres første mål. Og derfra gjorde vi det svært for os selv.

– De viste sig at være fysisk stærkere, da mange af vores spillere ikke havde så mange kampe i benene. Vi startede godt det første kvarters tid, og kunne have scoret et par mål, men vi gjorde det svært for os selv i lange perioder, sagde Evans efter kampen.

Evans kunne dog tage en enkelt ting med sig fra kampen. Han fik nemlig lov at bære anførerbindet, da Rooney og Fletcher ikke var med i kampen. Det var naturligvis noget Evans var ganske stolt af efterfølgende.

– Det er en stor ting i min karriere, at få lov at være anfører i United. Jeg er naturligvis skuffet over resultatet, men stolt og beæret over at have været anfører i United, da det ikke er mange som får lov at opleve det, lød det fra Evans til manutd.com.

Forrige artikel

Van Gaal: Ting tager tid

Næste artikel

Avis: Vidal nærmer sig United

ANNONCE