Van Gaal utilfreds med præstationen

Louis van Gaal var glad for sejren over AS Roma, men skuffet over sit Manchester United-holds præstation.

Manchester United slog natten til søndag Roma 3-2. Sejren var Manager Louis van Gaals anden ud af ligeså mange mulige, men alligevel var hollænderen ikke tilfreds.

– Jeg er glad for, at vi vandt, men det var ikke en god præstation. 54.000 kom for at se os, men vi kan spille meget bedre, siger van Gaal på pressemødet efter kampen.

Kampen blev spillet i Denver, der ligger mere end en kilometer over havoverfladen og for tiden har temperaturer i nærheden af 30 grader celsius. Netop det kan have påvirket Uniteds præstation, mener van Gaal.

– Vi er ikke vant til det varme vejr. Jeg tror, at vi spillede en dårlig kamp, fordi stadion ligger så højt. Alle mine gode pasningsspillere fejlede i dag, vurderer van Gaal og beklager yderligere, at kampen startede i middagsheden kl. 14 lokal tid:

– Jeg sagde, da VM var her i 1994, at det ikke var klogt at spille omkring middag. Amerika har et godt sportsklima, men man skal spille fodbold på de rigtige tidspunkter.

– Når du er 3-0 foran skal man bare holde på bolden, og modstanderen skal løbe og løbe og løbe. Det er meget svært at gøre det i varmen.

Manageren havde dog stadig ros til overs for Uniteds mål. Særligt 2-0-målet, hvor Rooney fandt Mata, der lobbede målmanden, imponerede den krævende manager.

– Nogle af vores pasningsspillere fejlede i dag, bolden bevægede sig underligt i luften, og vi skabte ikke så meget. Til gengæld scorede vi tre fantastiske mål, mener manageren og uddyber:

– Afleveringen fra Rooney til Mata var ufattelig, på trods af højden og varmen. Mata løb med hans hjerne på det helt rigtige tidspunkt.

AS Roma skabte liv i kampen til sidst i kampen med en reducering i det 89. minut, da Francesco Totti scorede på straffespark. Van Gaal mener dog ikke, at det skulle have været dømt.

– De scorede også et fantastisk mål, så det blev 3-1. Men straffespark var ikke rigtigt. Man kan ikke dømme straffespark, når et skud rammer hånden fra to meters afstand, beklager manageren.

Den næste opgave for Manchester United er Inter, hvor Nemanja Vidic kommer til at møde sine gamle holdkammerater for første gang. Kampen spilles natten til onsdag d. 30. juli og fløjtes i gang 01.30 dansk tid.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

God første halvleg i 3-2-sejr over Roma

Næste artikel

Rygte: Inter interesserede i Chicharito

ANNONCE