– Van Gaal ved, hvordan man viderefører en filosofi.

Manchester United behøver ikke bruge penge på spillere, når transfervinduet åbner til sommer. Det mener den hollandske midtbanelegende, Clarence Seedorf, der har spillet under Louis van Gaal i Ajax.

Når sommermånederne begynder at nærme sig, begynder diverse transferrygter også at blive varmere. Indtil videre er der ikke meget, der tyder på, at det bliver en rolig sommer på transfermarkedet for Manchester United. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Allerede nu er Gareth Bale, Mats Hummels og Dani Alves navne, der flere gange bliver rygtet til United.

Clarence Seedorf mener dog, at Louis van Gaal har evnerne til at få det talent, der allerede er på ungdomsholdene, implementeret på førsteholdet.

– Han er helt sikkert en manager, der ved, hvordan man viderefører en filosofi til sine spillere. Det var det, jeg oplevede, da jeg havde ham som træner i Ajax, udtaler den tidligere midtbanespiller til MUTV.

– I stedet for at købe mange spillere, kan man fylde førsteholdet med spillere fra ungdomsholdene, der kender klubbens kultur og filosofi. Det er Louis van Gaal i stand til. Han er en stor træner, og hans bedrifter taler for sig selv.

Sidste sommer blev blandt andet Angel Di Maria, Daley Blind og Ander Herrera hentet til klubben, og det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske i sommerens transfervindue.

Forrige artikel

Coentrao: En ære at spille for United

Næste artikel

Falcao vender tilbage med selvtillid

ANNONCE