Coentrao: En ære at spille for United

Han har tidligere optrådt hyppigt i strømmen af rygter. Nu smider Fabio Coentrao selv brænde på bålet.

Tidligere var der rygter, der sagde, at Fabio Coentrao var yderst tæt på at skifte til United i sommers. Han var endnu en gang oppe at vende i vinterens transfervindue, men det hele blev ved spekulationerne.

Men nu tager hovedpersonen selv bladet fra munden. I et interview med med det Portugisiske magasin, O Jogo, taler spilleren nemlig for første gang om mulighederne for et skifte til Manchester United.

– Jeg har allerede vist min interesse i at spille for Manchester United. Det er en af de bedste klubber i verden. Det er en klub, som jeg nærer stor beundring for, og det ville være en stor ære for mig at spille for dem.

Coentrao har i den indeværende sæson ikke fået den ønskede spilletid i Real Madrid. Han er dog tit blevet udvalgt til holdets vigtigste kampe. Han spillede således i sidste års Champions League-finale.

Med en Luke Shaw, der har døjet meget med skader i sin første tid i klubben, vil det ikke være en helt umulig forstærkning. Nu må tiden vise om LVG har interesse i spilleren. Bolden er i hvert fald sendt mod United nu efter disse udtalelser fra Fabio Coentrao.
 

Forrige artikel

Mata: April bliver meget spændende

Næste artikel

- Van Gaal ved, hvordan man viderefører en filosofi.

ANNONCE