Coentrao: En ære at spille for United

Han har tidligere optrådt hyppigt i strømmen af rygter. Nu smider Fabio Coentrao selv brænde på bålet.

Tidligere var der rygter, der sagde, at Fabio Coentrao var yderst tæt på at skifte til United i sommers. Han var endnu en gang oppe at vende i vinterens transfervindue, men det hele blev ved spekulationerne.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men nu tager hovedpersonen selv bladet fra munden. I et interview med med det Portugisiske magasin, O Jogo, taler spilleren nemlig for første gang om mulighederne for et skifte til Manchester United.

– Jeg har allerede vist min interesse i at spille for Manchester United. Det er en af de bedste klubber i verden. Det er en klub, som jeg nærer stor beundring for, og det ville være en stor ære for mig at spille for dem.

Coentrao har i den indeværende sæson ikke fået den ønskede spilletid i Real Madrid. Han er dog tit blevet udvalgt til holdets vigtigste kampe. Han spillede således i sidste års Champions League-finale.

Med en Luke Shaw, der har døjet meget med skader i sin første tid i klubben, vil det ikke være en helt umulig forstærkning. Nu må tiden vise om LVG har interesse i spilleren. Bolden er i hvert fald sendt mod United nu efter disse udtalelser fra Fabio Coentrao.
 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata: April bliver meget spændende

Næste artikel

- Van Gaal ved, hvordan man viderefører en filosofi.

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share