Van Gaals sidste farvel: Tak til verdens bedste fans

Louis van Gaal er nu officielt fortid som Manchester United-manager. I den forbindelse har hollænderen udsendt en pressemeddelelse, hvor han blandt andet takker fansene for tilliden

Lørdagens FA Cup-triumf var ikke nok til at sikre Louis van Gaals fortsatte virke som Manchester United-manager. Således har klubben her til aften bekræftet, at den hollandske træner er blevet fyret.

I den forbindelse har Louis van Gaal udtalt sig omkring fyringen til Manchester Uniteds officielle website. Heri takker han fansene for tilliden, selvom han er ked af, at han ikke kunne fortsætte kontrakten ud.

Louis van Gaals sidste ord

“Det har været en ære at træne sådan en fantastisk klub som Manchester United FC, og ved at have været det, har jeg opnået en ambition, jeg har haft i lang tid.

Jeg er ufattelig stolt over at have hjulpet United til sejr i FA Cuppen for 12. gang i klubbens historie. Igennem min trænerkarriere har jeg været privilegeret nok til at vinde 20 trofæer, men at have vundet FA Cuppen, som er så historisk et trofæ, vil altid være en af de største ting, jeg har opnået i min karriere.

Jeg er meget skuffet over, at jeg ikke vil være i stand til at gennemføre vores planlagte treårsplan. Jeg tror på, at der er lagt et solidt fundament i forhold til at få klubben fremad og opnå endnu større succes.

Jeg håber, at FA Cup-titlen vil give klubben en platform at kunne bygge videre på til næste sæson, sådan at den succes, som klubbens passionerede fans sådan ønsker, kan blive genoprettet.

Efter at have været træner i Holland, Spanien og Tyskland håbede jeg altid på at få muligheden for at blive træner i engelsk fodbold og blive en del af den engelske kultur. Begge disse erfaringer har været fantastiske og til fulde levet op til mine forventninger.

Jeg vil også gerne have lov til at vise min taknemmelighed over for de forrygende United-tilhængere. De er i sandhed de bedste fans i verden.

Jeg vil gerne takke mine spillere, og jeg ønsker dem alt godt til næste sæson. Det har været en fornøjelse at arbejde med dem, og det har især været tilfredsstillende at se så mange unge spillere gribe chancen og bryde igennem til førsteholdet, hvor de har imponeret. Jeg ser frem til at se den fortsatte udvikling af de unge spillere i næste sæson.

Tak til ejerne og ledelsen i Manchester United for at give mig muligheden for at træne denne fantastiske klub.

Jeg vil også gerne have lov til at vise min taknemmelighed over for de forrygende United-tilhængere. De er i sandhed de bedste fans i verden.

Jeg skylder også min største tak til hele min stab, som har givet mig alt, de kunne, i deres tid i klubben.

Jeg er dybt taknemmelig over for ethvert medlem af klubbens stab – både fysiologerne, lægerne, trøje- og vaskeriafdelingerne, klubbens administration, pressekontoret, trænerholdet, akademiet, staben på Old Trafford og for kantinemedarbejderne, både på Old Trafford og på Carrington. Allesammen har de givet mig deres uforbeholdne støtte i min tid i United. Aldrig i mine 25 år som manager har jeg haft så stor støtte til at kunne gøre mit arbejde.

Til allersidst skal der lyde en helt speciel tak til Sir Alex Ferguson og Sir Bobby Charlton, som under hele min tid som Manchester United-manager har fået mig og min familie til at føle os velkomne. “

Det vides endnu ikke, hvem der skal tage over for den 64-årige hollænder.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

OFFICIELT: Louis van Gaal færdig i Manchester United

Næste artikel

Mourinho til pressen: Gå hjem, gå hjem!

ANNONCE