Van Persie er tæt på Fenerbache

Robin van Persie er angiveligt blevet enig med den tyrkiske klub Fenerbahce om de personlige forhold i et skifte til klubben. Et skifte skulle være nært forestående, skriver The Guardian.

Ifølge avisen har hollænderens agent været i Tyrkiet de sidste par dage for at få kontrakten på plads. Endnu mangler de to klubber dog at blive enige om en transfersum.

Der har længe været rygter om, at van Persie ville forlade klubben denne sommer og et skifte til netop Fenerbahce har flere gange været på tale. Hollænderens hustru skulle dog angiveligt have haft sine betænkeligheder ved at flytte til Istanbul, men en tur derned i sidste uge skulle eftersigende have overbevist hende.

Robin van Persie kom til klubben i 2012, og han var da kraftigt medvirkende til, at klubben i den efterfølgende sæson vandt sit 20. mesterskab. De sidste to sæsoner har dog været mindre gode, hvor en del skader har gjort, at angriberen har haft svært ved at finde formen.

Det forlyder også, at Nani blot mangler et lægetjek i morgen, søndag, inden et skifte til Fenerbahce kan blive officielt for den portugisiske kantspiller. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rojo: Van Gaal kommer til at vinde titler

Næste artikel

Di Maria skadet i nederlag

Relaterede artikler
Total
0
Share