Van Persie: Føler mig i god form

Den hollandske bomber føler sig i god fysisk form. Det er også grunden til et stigende antal mål.

Robin Van Persie siger, at han på det seneste har følt sig i god form. I starten af sæsonen indrømmede hollænderen, at han ikke var helt på toppen, men det er fortid nu.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han har scoret tre mål i de seneste tre opgør og han insisterer på, at han vil fortsætte med at arbejde hårdt for holdet i den kommende tid.

– Alt afhænger af hvordan du føler dig tilpas. Over de sidste par uger har jeg haft det rigtigt godt fysisk. Jeg føler, at jeg kan bidrage med flere løb og at jeg kan holde tempoet hele kampen igennem. Jeg har scoret nogle mål på det seneste og jeg tror det hænger sammen med min fysiske form, siger Van Persie til MUTV.

– Det var en hård start på sæsonen, jeg ved ikke om der er nogle at klandre for det, men jeg tror deltagelsen til VM gjorde det svært. Jeg har spillet mange turneringer med landsholdet de sidste par år, og jeg synes altid det er lidt svært at finde formen igen umiddelbart efter en af disse.

Robin Van Persie var selv yderst tilfreds med kampen mod Southampton, ikke blot på grund af målene, men ligeledes fordi han mener, at han deltog meget bedre i spillet end tidligere.

Han mener ikke, at målene var heldige, men at det mere handler om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Han er fyldt 30 år for ikke så længe siden, men det er ikke nogen hindring, hvis man skal tro spilleren selv.

– Personligt mener jeg ikke det betyder noget, men hvis du kigger i statistikkerne, så fortæller de noget andet, siger en grinende Van Persie.

– Det er sjovt, at når man rammer 30 og har en dårlig stime, så er det altid på grund af alderen. Jeg tror ikke det er så vigtigt. Mit mål er at spille på det højeste niveau i mange år endnu, og så betyder alderen ikke så meget.

Du kan se om Robin van Persie kan opretholde formen i kampen mod Liverpool søndag klokken 14.30.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-Liverpool i citater

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Liverpool

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share