Van Persie: Har stor respekt for Moyes

Robin van Persie afviser enhver antydning af, at der er knaster i forholdet til David Moyes.

Robin van Persie er i engelske medier blevet udstillet som en af skurkene i Uniteds elendige sæson. Ikke mindst, fordi hollænderen ikke skulle have den store respekt for David Moyes’ træningsmetoder.

Samtidig med at slå fast, at han bliver i United, fejer van Persie også alle ondsindede rygter om forholdet til Moyes til side.

– Jeg er glad for mine holdkammerater, manageren og trænerstaben. Vores træningssessioner er på et fantastisk niveau, og jeg tager noget med mig derfra hver dag. Jeg har været professionel i 12 år, og der er ingen tvivl om, at jeg lærer noget af David Moyes. Som sagt, det er fint at snakke om mine præstationer, eller om jeg kommer for sent i en tackling, men det er at gå for langt at spekulere i, at jeg har et dårligt forhold til manageren. Det er simpelthen usandt, siger van Persie i interviewet i kampprogrammet United Review til søndagens opgør mod Liverpool.

– I løbet af de seneste par år er jeg begyndt at gå mere op måden, som forskellige trænere arbejder på, men kun for at lære af dem. Det er ikke bare på klubplan, men også på landsholdsplan. Jeg har haft fornøjelsen at arbejde med en række fantastiske trænere, og jeg er begyndt at interessere for deres metoder og valg i de forskellige situationer. 

– Jeg kan fortælle, at Moyes’ træningssessioner og hans oplæg ved taktikmøderne er spot on. Jeg nyder at arbejde under ham, og jeg er stensikker på, at det nok skal vende. Der er en gensidig respekt mellem Moyes og spillerne, og vores arbejdsklima er faktisk rigtigt godt. Han vil virkelig gerne lykkes i Manchester United, præcis som alle spillerne vil det. Vi arbejder for at få det til at fungere.

Van Persie har kontrakt med United til 2016.

Forrige artikel

RvP slår fast: Jeg er glad og vil blive i United

Næste artikel

Specialeundersøgelse om Manchester United

ANNONCE