– Ved ikke om Bailly er klar endnu

Jose Mourinho snakkede i dag for første gang om Eric Bailly.

Eric Bailly var Jose Mourinhos første signing som Manchester United manager, men det er ikke ens betydende med, at Mourinho er sikker på, at han kan træde ind på holdet fra dag ét.

Manageren erkender nemlig, at det kan kræve en smule tilvænning at spille i Premier League, men han understreger, at han har stor tiltro til spilleren.

– Man kan sagtens sammenligne ham med andre spillere, men det ønsker jeg ikke, for de spillere er i andre klubber. Han er en spiller med alle kvaliteterne. Han har en fantastisk fysik og er samtidigt hurtig, selvom han er en stor fyr, sagde Mourinho til MUTV.

– Han kommer fra en spansk fodboldkultur, hvor førstefasen er meget vigtig, så han er rigtig god teknisk. Han har samtidigt spillet på højreback, som kræver meget for en midterforsvarer. 

– Der er altid nogle spørgsmålstegn, når spillere kommer fra andre ligaer, men det er vores job at få ham klar hurtigst muligt. Jeg ved ikke, om han er helt klar endnu, men det må tiden vise. 

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Disse akademispillere har Mourinho givet debut

Næste artikel

Tuanzebe & Warren får chancen af Mourinho

Relaterede artikler
Total
0
Share