Vejret kan komme i vejen for Griezmann-køb

Atletico Madrid-angriberen Antoine Griezmann, der igen og igen har været kædet sammen med et skifte til Manchester United, er usikker på, om han ville trives i England.

Manchester United har efterhånden gjort det til en vane at hente et stort navn til klubben i sommertransfervinduet. Skal man tro de mange rygter, kan den kommende sommers store indkøb blive Atletico Madrids Antoine Griezmann.

Den franske angriber sidder dog ikke med et ønske om at komme væk fra klubben.

– Hos Real Sociedad følte jeg, at jeg skulle videre. I øjeblikket har jeg ikke det ønske, siger Antoine Griezmann ifølge Sky Sports til RMC.

– Hvem ved, hvordan sæsonen slutter. Hvis det slutter dårligt, stiller jeg måske mig selv spørgsmålet. I øjeblikket er det ikke relevant, siger han.

Nogle engelske medier har rapporteret, at United og Griezmann allerede er enige, men franskmanden siger, at han er i tvivl, om han ville trives i England.

– Jeg spørger mig selv, hvor jeg kunne tage hen. I Spanien er der Barcelona og Real Madrid. Barcelona har de tre oppe foran. Real Madrid er umuligt på grund af den klub, som jeg er hos.

– Den tyske liga er ikke så tiltrækkende for mig, og Frankrig, ikke lige nu.

– Og med England har jeg tvivl omkring mit privatliv – alt som regn og dårligt vejr. Jeg skal være glad udenfor klubben, siger franskmanden.

Griezmann forlængede med Atletico i sommer og har nu kontrakt med klubben indtil sommeren 2021.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial ser frem til kampen mod Saint-Étienne

Næste artikel

Neville: Mourinho misunder Conte

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share