Martial ser frem til kampen mod Saint-Étienne

Anthony Martial kan godt lide at spille mod hold fra hjemlandet, så han glæder sig meget til opgøret mod Saint-Étienne.

Han har været hovedperson i de seneste par uger på grund af forskellige ting. Først blev han sendt på bænken af José Mourinho, og så svarede han efterfølgende igen med en fornem præstation mod Watford. 

På torsdag kan der meget vel være genvalg til Martial i startopstilligen, for han virker meget opsat på at præstere mod landsmændende fra St. Etienne. 

– Jeg husker tydeligt de intense kampe mod St. Etienne fra dengang jeg stadig spillede i Lyon. Der var altid en helt særlig atmosfære til dem, og det er sådanne kampe, som du elsker som fodboldspiller, siger Martial til Manutd.com.

– På grund af min historie, så vil jeg altid være ekstra opsat, når jeg møder dem. Det bliver helt sikkert ikke let, men hvis vi spiller op til vores bedste, så tror jeg, at vi kan få et godt resultat på Old Trafford.

– Det ville selvfølgelig være ekstra dejligt, hvis jeg kan score mod dem igen. Det vigtigste er dog resultatet, og det personlige vil altid bare være en bonus. 

Vigtigt med godt udgangspunkt

Anthony Martial har som sagt tidligere spillet ude mod St. Etienne. Han ser dem som et fremragende hjemmebanehold, og derfor er det ekstra vigtigt, at United præsterer godt i den første kamp på Old Trafford. 

– De har altid en fremragende opbakning fra fansene, så jeg er sikker på, det bliver livligt i Frankrig. Det bliver nok endnu vildere, når det er en stor klub som United, der kommer på besøg. Det bliver op til os at stå for presset. 

Kampen mod St. Etienne fløjtes i gang torsdag klokken 21.05 på Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Zlatan fyldte for meget i FC Barcelona

Næste artikel

Vejret kan komme i vejen for Griezmann-køb

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share