Velkommen til OldTrafford.dk 4.0

Velkommen til det nye OldTrafford.dk!

I disse dage er det præcis 19 år siden jeg registrerede domænet OldTrafford.dk. Jeg husker tydeligt da jeg modtog girokortet og fik betalt det. Det var mit første domæne jeg nogensinde havde købt og en kæmpe ting for mig dengang i en alder af 17 år.

De næste par måneder brugte jeg på at lære PHP og MySQL. Jeg blev ingen mester, men nok til at udvikle et administrationsmodul og nok til at jeg sammen med Bo Nedergaard Andersen åbnede OldTrafford.dk den 26. juni 2003.

Siden har jeg genudviklet sitet 3 gange og nu var det på tide igen.

Vi er nu rykket fra Drupal over på WordPress, som vi alle fortsat er ved at lære bedre at kende, men vigtigst af alt, så har vi formået at rykke hele vores snart 19 år gamle historik med os, så du kan dykke ned i Manchester Uniteds historie i over 32.000 danske artikler.

Nødvendigheden for en ny platform har været der længe og vi har derfor fokuseret på at rykke over med de vigtigste dele såsom nyheder, podcasts, blogs, historie og rejsesektionen.

Nogen vil måske savne detaljerede spillerprofiler, men som internettet har ændret sig, så anerkender vi også at vi ikke nødvendigvis er det bedste sted at indhente denne information. Til dette, er en simpel google søgning simpelthen for let.

Vi vil heller ikke fokusere på detaljerede kampinformationer, men holde det til et minimum så du ikke er i tvivl om hvornår United spiller næste gang eller hvornår seneste sejr var og så måske finder den mere dybdegående kampinformation hos en mere statistikbåret ressource.

WordPress hjælp søges
Er du skarp med ACF og WordPress og har lyst til at hjælpe os med at få skabt kampkalenderen, så hiv meget gerne fat i os.

Vi vil løbende udvikle videre på hjemmesiden og har en stærk vision om at føre OldTrafford.dk ind i det næste årti i hjemmesidens levetid som det ultimative samlingspunkt for Manchester United-fans i Danmark.

Vi vil bestræbe os på fortsat at udvikle den danske Manchester United-scene og styrke det sammenhold som vi er en del af.

Tak til Aris fra wptricks.dk, Lars K Jensen (@larskjensen), Kim Johannesen (@therealkimblim) og Anders Dahlenborg for en stor hjælp i skiftet fra Drupal til WordPress.

Ny visuel profil

I forbindelse med relanceringen præsenterer vi også vores nye logo og visuelle profil, som vores grafiske hjælper Sonny Bitsch står bag.

Denne profil vil vi fremadrettet benytte på tværs af sociale medier og i andre henseender så du kan genkende OldTrafford.dk og tage del i den danske United-fanscene.

OldTrafford.dk & fremtiden

Til slut, så glæder vi os utrolig meget til fortsat at dyrke Manchester United sammen med dig, kære læser.

Vi driver denne hjemmeside i vores fritid og vi vil løbende udvikle den, men det sætter også sine begrænsninger når vi kun gør det i vores fritid.

Der er mange omkostninger ved at drive en hjemmeside som denne, men vi holder den PT. kørende ved hjælp af annoncering og enkelte kommercielle aftaler med fx. LA Travel.

Vi håber at du vil støtte op om vores dedikation til klubben og hjemmesiden ved fortsat at besøge os, følge os på diverse sociale medier, lytte til podcasten og ellers være med til at sprede budskabet om os.

Tusind tak for din støtte gennem årene og velkommen til det nye OldTrafford.dk 4.0!

Forrige artikel

Neville revser spillerne for at være "en flok brokhoveder"

Næste artikel
Denis Zakaria i en nærkamp

Zakaria forlænger ikke: United lurer i kulissen

ANNONCE