– Vi fortjente at gå i finalen

Louis van Gaal var efter kampen glad på sine spilleres vegne, hvor han også adresserede en kritik mod kampens dommertrio.

Uniteds manager blev i december-måned fyret af alle andre end klubben selv. Spillet var ringe, og resultaterne begyndte også at svigte.

Nu er hollænderen sammen med sine spillere dog på vej til at redde lidt af skindet, efter at holdet har sikret sig en plads i FA Cup-finalen, og der er blevet taget hul på en seriøs slutspurt mod en top 4-placering.

Da manageren efter kampen blev interviewet af BBC, var han selvsagt fornøjet, men han rettede også en skarp krittik af kampens dommer.

– Det er fantastisk, når du ser glæden i vores fans og spillerens øjne. Jeg synes, vi fortjente at gå i finalen.

– Jeg synes ikke, dommerens beslutninger gik til vores fordel. Han ændrede kampen. Everton kom ind i kampen, fordi de fik alle frisparkene i anden halvleg. Det var ikke spillerne men dommeren, der var i fokus.

Louis van Gaal skrev ved sin ansættelse for snart to år siden under på en tre-årig aftale med klubben. Det er kendt, at hollænderen stopper sin karriere, når den kontrakt udløber, men om han er United-manager så længe er endnu uvist.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

De Gea: Vi gjorde det godt

Næste artikel

Rejsetilbud: Oplev Manchester United i FA Cup finalen på Wembley

ANNONCE