– Vi har et virkelig godt forhold

Louis van Gaal afviser alle antydninger af, at han skulle have et dårligt forhold til Ryan Giggs.

Efter Manchester United i går stjal de tre point på et sent mål af Ashley Young, er det opstået rygter om, at der skulle være problemer mellem manageren og hans assistent.

I hvert fald er det konklusionen hos mange engelske medier dagen derpå. De kommer efter, at Ryan Giggs ikke så ud til at more sig i samme grad som Louis van Gaal ved scoringen.

Naturligvis var det derfor et af de første spørgsmål, Manchester Uniteds hollandske manager blev spurgt ind til på aftenens pressemøde. 

– Jeg kan ikke svare på det. Vi har et virkelig skidt forhold, startede hollænderen jokende ud.

– Helt ærligt, så er det et meget irriterende spørgsmål. Vi har et virkelig godt forhold – alle kan se, at vi arbejder utrolig hårdt sammen – og det gælder i øvrigt for alle i staben og spillertruppen. Jeg vil tage dette op med medierne, for jeg er ikke tilfreds.

Det måske, måske ikke splittede trænerpar kommer på en af sæsonens største tests sammen, når Arsenal mandag aften gæster Old Trafford i FA Cuppen.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal forsvarer Evans

Næste artikel

Evans og Cisse sigtet for spyt-episode

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share