– Vi mangler den perfekte kamp

Manageren mangler stadig at se et perfekt United-hold, som formår at spille hele kampen i samme tempo.

De seneste kampe har vist et stigende niveau fra holdets side, men der har stadig været nogle udfald i løbet af kampene. Det skal undgåes, hvis holdet skal præstere den perfekte kamp i denne sæson. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Med de mange skader in mente op til dagens kamp, så bliver det svært at finde den rette balance, som kan kaste en perfekt præstation af sig, mener manageren. 

– Vi gør fremskridt som hold. Jeg tror, at vi har fundet den rigtige balance nu, det er noget af det, jeg har snakket meget om de seneste tre måneder. Jeg har kunnet vælge samme opstilling en del gange, fordi alle spillere var til rådighed. Nu får vi pludselig fire skader, og to i positioner, hvor vi ikke har andre spillere til rådighed. Det er meget svært, siger LVG til Manutd.com

En anden ting træneren hæfter sig ved, er gennemsnitshøjden i truppen. Han mener, at spillerne generelt er for korte, og det er noget, der skal analyseres. 

– Når du ser vores trup, så er vi ikke høje nok. Vi er meget bagud på højden. Når du taler med en basketball-træner, så kan et par centimeter være afgørende, det er det samme i fodbold. 

– Når vi ser på statistikkerne, så er der utroligt mange mål, der kommer efter dødbolde, og derfor er højden tit afgørende for et hold. 

Om den perfekte kamp kommer for holdet idag, er ikke til at vide. Det er et skadesramt hold, der idag gæster Stamford Bridge. Der er dog stadig grund til opstimisme, da holdet netop nu rider på en succes-bølge. 

Du kan se kampen klokken 18.30 på TV3+.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Chelsea - Manchester United

Næste artikel

Startopstillingen mod Chelsea

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share