– Vi spillede rigtig godt i første halvleg

United fik en 2-1 sejr på Anfield, hvor holdet ellers ikke har vundet siden 2012. Louis van Gaal var dog ikke tilfreds med spillet set over alle 90 minutter.

Selvom han selvsagt var tilfreds med sejren, var van Gaal skuffet over, at hans ikke helt magtede at spille med den samme intensitet i anden halvleg, som der var lagt for dagen i første.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg synes, at vi spillede rigtig godt i første halvleg. Måske bedre end den første halvleg mod Tottenham. I anden halvleg var det dog ikke lige så godt, for, som det ofte er set, når man er i overtal, så glemte vi pludselige at presse, og smed nemme bolde væk, udtaler han til SkySport.

– Når man spiller 11 mod 11, så ved alle spillere, hvad de skal gøre. Da vi kom i overtal i anden halvleg, begyndte spillerne at tænke “det klarer en anden spiller”, hvilket ikke er godt. Vi fik dog skabt mange muligheder ikke store chancer men muligheder, på trods af at Liverpool pressede flot.

Louis van Gaal og hans mandskab står nu overfor en landskampspause. For enden af den står Aston Villa og venter på Old Trafford den 4. april.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rodgers lover stærk sæsonafslutning

Næste artikel

Rooney: Mata burde have sparket

ANNONCE