– Vi vil kæmpe med om titlen

Ashley Young understreger, at Manchester United igen er helt klar til at kæmpe med om titlen.

Han har i de seneste sæsoner været brugt som lidt af en altmuligmand. Under Louis van Gaal tiden blev han således brugt som både back og angriber. Nu er Ashley Young igen klar til at kæmpe med om de sjove placeringer i Premier League. 

– Selvfølgelig er vi klar til at kæmpe med om pokalerne igen. Alle i truppen vil tilbage og stå øverst på sejrsskamlen, det siger sig selv. En klub på vores størrelse skal altid være med i det fineste selskab og kæmpe med om alle pokaler, siger Young til MUTV. 

– Jeg er sikker på, vi har truppen til det nu, og allerede om et par dage har vi muligheden for at tage sæsonens første sølvtøj.

– Her i opstarten har det været vitalt med spilletid til hele truppen, og jeg ser frem til at søndagens kamp nu. 

Udover snakken om mulige titler, har Young store roser til holdets kaptajn, Wayne Rooney, der i går kunne lade sig hylde med sin egen testimonial kamp. 

– Han har været en fantastisk ambassadør for Manchester United. Han er en verdensklassespiller, og det er vildt, alt det han har vundet i sine 12 år i klubben. 

– Han er en stor figur på holdet, både på banen og udenfor. Han har altid vist en stor sult efter at vinde alt, han har haft mulighed for. At spille på hold med ham, har altid været en ære, og jeg håber, vi kan spille sammen i mange flere år. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De Gea forventer stor sæson

Næste artikel

Rummenigge er dybt rystet

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share