– Vi vil vinde titler

Michael Carrick mener ikke, der er nogen grund til at fejre denne sæsons fjerdeplads. Han har helt andre mål i sigte.

Michael Carrick har i forbindelse med evalueringen af sæsonen givet et længere interview. Her kommer han blandt andet ind på den fjerdeplads, som United har sikret sig denne sæson. Han er glad for Champions League-kvalifikationen, men understreger, at klubben har langt større mål.

– Det er et skridt i den rigtige retning, men så er det altså heller ikke bedre. Selvfølgelig kan vi være tilfredse med at slutte i top-fire, men det er ikke værd at fejre. Vi kan forhåbenligt fejre i næste sæson i stedet for, siger Carrick i interviewet til manutd.com

– At slutte nummer syv var forfærdeligt, og det sker kun en gang. Denne klub hører hjemme i Champions League, så vi skal ikke være alt for meget oppe at køre over kvalifikationen. Vi burde altid være der alligevel. 

Carrick ser allerede frem til den kommende sæson, hvor truppen nok vil have fået tilgang af et par spillere. Memphis Depay er allerede på plads, og alle forventer en travl sommer på transfermarkedet for Manchester United. 

– Næste sæson ser vi opad, og vi vil ikke være tilfredse med en fjerdeplads. Vi satser på at komme stærkt ind i den nye sæson, hvor vi går efter titler i alle turneringer, vi deltager i. Der er ikke noget, der er ændret. Vi har haft samme mål i mange år nu.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Falcao: Jeg har flere tilbud

Næste artikel

Overblik: Champions League-kvalifikationen

Relaterede artikler
Total
0
Share