Vidic: Det bliver bedre!

Den serbiske forsvarsspiller kom til Manchester United tilbage i januar, men slog aldrig til i foråret, hvor han ikke imponerede vildt mange i Uniteds…

Den serbiske forsvarsspiller kom til Manchester United tilbage i januar, men slog aldrig til i foråret, hvor han ikke imponerede vildt mange i Uniteds forsvar.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Modsat blomsten, så valgte Nemanja Vidic i stedet at springe ud i efteråret, hvor han sammen med Rio Ferdinand har sat sig på Uniteds centerforsvar og skubbet Mikael Silvestre og Wes Brown af stampladsen.

“Det var meget hårdt for mig. Da jeg kom til Manchester, havde jeg ikke trænet i 18 dage, eftersom den russiske sæson var slut. Spillerne spurgte mig hver dag om, jeg havde brug for noget, men det var svært for mig at kommunikere. Jeg levede på et hotel og havde svært ved at falde til i en helt anden verden,” fortæller Vidic til Sky Sports.

Nu er det dog helt anderledes for serberen, som senest scorede på landsholdet i en kamp mod Norge.

“Jeg lever i mit eget hus nu, og mit engelsk bliver bedre, så jeg føler mig ikke så fjern fra alting mere.
Jeg kan falde til sammen med de andre spillere, og det har hjulpet mig meget på banen.
Jeg er begyndt at spillere bedre, men dette er kun begyndelsen på, hvor god jeg kan blive,” siger Vidic, mens vi andre blot kan håbe på hans ord holder stik.

Forrige artikel

Rooney skriver under på ny kontrakt

Næste artikel

København, Aarhus, Malmø, Aalborg, Odense

ANNONCE