Rooney skriver under på ny kontrakt

Kontraktforhandlingerne har ikke voldet store problemer for hverken United eller Wayne Rooney, og i dag præsentede de den nye kontrakt, som forpligter…

Kontraktforhandlingerne har ikke voldet store problemer for hverken United eller Wayne Rooney, og i dag præsentede de den nye kontrakt, som forpligter englænderen til at blive i United indtil år 2012.

Den 21-årige angribers nuværende kontrakt udløb i 2010, men Manchester United har været hurtigt ude og sikre ham i yderligere 2 år i frygt for at fremtidige lønforhandlinger ville skabe problemer i samme målestok som med Rio Ferdinands forlængelse.

I sine 105 kampe for United har han scoret 40 gange.

“Det er gode nyheder for alle i klubben, at Wayne har lagt sin fremtid i Manchester United. Det viser lidt om vores intentioner om at bygge et hold op.
Cristiano skrev under på en ny kontrakt sidste år, og vi har andre spændende talenter her.
Vi ser Wayne og Cristiano på vejen til at blive de bedste i verden. De har deres bedste år foran dem, og vi vil alle være heldige at være vidner til det,” udtalte Ferguson i dagens pressemeddelse fra United.

Diouf: Rooney filmer sig til straffespark

Dagens hovedperson går ikke dagen igennem med lutter glade toner.

Bolton-angriberen El-Hadji Diouf beskylder i dag på Soccernets hjemmeside Rooney for at filme sig til straffespark.

Men Diouf erkender dog selv, at han selv har ladet sig falde i flere tilfælde, men mener derimod, at opmærksomheden i højere grad rettes imod ham, end hvad Ronney angår.

“Jeg har fået tilkendt et par straffespark (pga. film, red.), men hvor mange har Rooney fået tilkendt, hvor der aldrig er blevet gjort en historie ud af det?” udtalte angriberen, hvis hold her til aften vandt 3-1 over Arsenal på samme bane, hvor Manchester United vandt 0-4 for blot få uger siden.

Forrige artikel

Rooney afhørt

Næste artikel

Vidic: Det bliver bedre!

ANNONCE