– Vidste fra starten, at Mata ville blive vigtig

Jose Mourinho har kun roser til overs for Juan Mata, som mange rygtede væk fra Manchester United ved portugiserens ankomst.

Med sin fuldtræffer i lørdagens sejr over Watford scorede Juan Mata sit niende sæsonmål under Jose Mourinhos ledelse i Manchester United. Dermed mangler spanieren blot en enkelt kasse for at nå op på sin total fra sidste sæson.

Grundet sin historik med portugiseren var mange ellers hurtige til at dømme Mata ude, da Mourinho ankom i sommer. Men spørger du United-manageren var den spanske playmaker aldrig i fare for at ryge ud af truppen.

– Da jeg kom hertil, var der mange, der mente, at Mata ville komme i problemer, men jeg vidste, at det ikke ville blive tilfældet, siger Mourinho ifølge The Daily Mail.

– For et er, hvordan jeg ville have mit Chelsea-hold til at spille, noget helt andet, hvordan jeg ønsker, at mit Manchester United-hold skal spille. Mata har tilpasset sig min måde at ville spille fodbold på, og jeg vidste fra starten af, at han ville blive en vigtig spiller.

– Jeg tror, han har den tillid til mig – tilliden til, at det er den slags kampe, vi ønsker at spille. Så han er glad. Han er glad på banen, og det kan du se på den måde, han spiller.

Efter sin ankomst i 2014 har Juan Mata nettet 35 gange i 135 kampe for United. To fuldtræffere yderligere vil bringe spanieren op på 11 for sæsonen, hvilket vil være hans bedste total siden skiftet fra Chelsea.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan: Martial træner hårdt

Næste artikel

Mourinho: Shaw må være tålmodig

ANNONCE