Vilde McTominay giver United tre point i chancerig affære mod Chelsea

Manchester United besejrer Chelsea 2-1 på Old Trafford. Scott McTominay var igen afgørende og noterede sig for begge hjemmeholdets scoringer.

To hold, som normalvis tilhører top-seks, tørnede sammen på Old Trafford onsdag aften. Men hverken Manchester United eller Chelsea er, næsten halvvejs inde i sæsonen, at finde i top seks.

Begge klubber har svært ved at finde melodien i denne sæson og befinder sig derfor uden for de sjove placeringer. Tre point var derfor uhyre vigtige for begge mandskaber, hvis de ikke skulle hægtes af i toppen.

Chancerig 1. halvleg

United startede energifyldt og med et højt pres. Det gav pote efter fem minutter, hvor et genpres førte til en bolderobring højt oppe på Chelseas banehalvdel.

Enzo Fernandes kom for sent ind i en tackling på Antony. Dommer Chris Kavanaghs fløjte var i første omgang tavs, men efter en tur forbi VAR-skærmen, blev der peget på 11-meter-pletten.

Denne gang kiksede Bruno Fernandes’ rejehop dog, og derfor var kampen stadig målløs.

Det ændrede sig dog 10 minutter senere. Endnu et genpres førte til, at Garnacho blev fri i venstre side. Han spillede bolden skråt tilbage til Maguire, som var blevet oppe i feltet, mens hans afslutning mod målet blev blokeret.

Det blev Scott McTominays efterfølgende afslutning derimod ikke, og United var i front efter 20 minutter.

Hjemmeholdet fortsatte sit høje pres, hvilket samtidig også afgav chancer i den anden ende. Til Uniteds held var Chelsea dog uskarpe i flere farlige situationer.

Cole Palmer ville det dog anderledes kort inden pausen. En lusket afslutning fra offensivspilleren var lige nøjagtig velplaceret nok til, at Onana ikke kunne få handsken på den.

Dermed var det helt lige på Old Trafford efter de første 45 minutter.

United og McTominay var i sidste ende de stærkeste

Kampbilledet fra 1. halvleg gentog sig efter pausen, og kampen bølgede fortsat frem og tilbage.

Som halvegen skred frem, satte Erik ten Hags tropper sig dog mere og mere på begivenhederne. Det var derfor også fuldt fortjent, da Scott McTominay (igen) kunne bringe de røde djævle i front efter 70 minutter.

Hvis der skulle have været flere mål i kampen, skulle de have tilfaldet hjemmeholdet. Garnacho havde flere gode tilbud og Højlund tog utrætteligt de rigtige løb i feltet. Men der manglede lige det sidste hver gang.

Pochettinos offensive kræfter kunne heller ikke finde vej til netmaskerne, og dermed fortsætter Uniteds gode hjemmebanestatistik mod Chelsea. Chelsea er ikke rejst fra Old Trafford som sejrherre i mere end 10 år.

Med sejren kravler United op på en foreløbigt 6. plads i Premier League.

Kampfakta:

Manchester United – Chelsea: 1-1

1-0: Scott McTominay (19′)
1-1: Cole Palmer (45′)
2-1: Scott McTominay (69′)

 

2 kommentarer
 1. ENDELIG en kamp hvor man syntes at vi spillede en god kamp mod et af de store hold og hvor vi holdt niveau i næsten hele kampen. Alle mand viste kampgejst og vilje. Kom nu United: lad det ikke være en enlig svale…..lad os nu tro på bedre tider. Jeg går glad i seng: Glory Glory Man.United

 2. Enig, virkelig god 1.halvleg bortset fra de sidste minutter, XG på 2.78 bedst af alle hold i 1.halvleg i Premier League indtil videre….burde dog have ført ved pausen.

  Kommer sløjt ud til 2.halvleg men genvinder initiativt efter ca 10 min hvor spillerne ikke kunne ramme hinanden.

  Fremragende Mctominey igen, mod Newcastle var han sammen med resten af holdet elendig, mere stabilitet tak.

  Eneste minus er at vi ikke scorer flere gange idag og at holdkammeraterne ikke spiller Højlund hverken rigtigt eller ofte nok, det skal forbedres nu tak.

  Dejlig kamp med høj intensitet og masser af vilje fra De røde djævle…det lignede bestemt noget vi gerne vil se meget mere af..

  TAK

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Scot McTominay bringer United foran – se målet her

Næste artikel

Karakterbogen: Rashford var ikke savnet

ANNONCE