WBA vil gerne beholde Kieran

Richardson har spillet en stor rolle i WBAs sæson, hvor holdet undgik nedrykning på sidste spilledag. Richardson skal, som før skrevet her på sitet, mødes…

Richardson har spillet en stor rolle i WBAs sæson, hvor holdet undgik nedrykning på sidste spilledag.

Richardson skal, som før skrevet her på sitet, mødes med Ferguson i dag for at diskutere hans fremtid i United.

Campbell mener, at Richardson ville have godt af at tage et år mere hos The Baggies, hvor han er fast inventar på førsteholdet.

Richardsons plads på Uniteds venstrefløj ser ikke sikker ud, da Giggs lige har underskrevet en forlængelse af sin kontrakt, så den løber yderligere to år.

Campbell sagde: “Kieran er en fantastisk spiller, og vi var meget heldige at få ham. Jeg tror ikke, at folk vidste så meget om ham, før han kom hertil.”

“Folk har set ham spillet enkelte kampe i Carling Cuppen og den slags, hvor Mr. Ferguson giver de unge spillere en chance.”

“Han har været helt fantastisk for denne klub. Jeg ved ikke, om han kan komme på holdet hos United næste sæson, men hvis vi om ikke andet kan leje ham en sæson mere, ville det være rigtig godt for klubben.”

“Det ville ikke kun give ham mere erfaring, men det ville også være godt for sammenholdet i denne klub,” siger Campbell til Teamtalk.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Red Army/MECs statement var falsk

Næste artikel

The Treble er ikke nok!

ANNONCE