Webber: Glem ikke mig

Danny Webber, ung talentfuld angriber i Manchester, er i øjeblikket på udlån til Watford for at få førsteholds erfaring.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den er erfaring har han brug for fordi, han ikke indtil videre har fået lov til at spille sammen med de store stjerner på Manchester Uniteds førstehold i Europa og i den hjemlige Premier League.

Danny Webber gør Sir Alex Ferguson opmærksom på hans tilstedeværelse, og at han ikke skal glemme ham, til fordel for andre spillere såsom David Bellion og den unge sprudlende Christiano Ronaldo.

“Det er blevet mere svært, men jeg kan ikke se, hvorfor de unge spillere, ikke kan slå igennem,” siger Danny Webber til Teamtalk.

“Nogle gange når du spiller for reserverne i Manchester United, kan du føle dig utilgodeset. Du vil vise, hvad du kan, men med den kalibre af spillere, kan du ikke altid få muligheden.

“Det gik op for mig indenfor de sidste seks måneder, at jeg ikke ville komme ind på Uniteds førstehold, og så ville det være dumt at blive. Jeg behøvede førsteholds fodbold.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Greenhoff sammenligner Ronaldo med Best

Næste artikel

Giggs: Ferguson vil tage sig af Ronaldo

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share