Welbeck overvejer at blive i Sunderland

Englands U21 angriber har haft en fantastisk sæson på Stadium of Light, og manager Steve Bruce håber at kunne beholde Welbeck, ved at tilbyde Manchester…

Englands U21 angriber har haft en fantastisk sæson på Stadium of Light, og manager Steve Bruce håber at kunne beholde Welbeck, ved at tilbyde Manchester United 12 millioner pund for et permanent skifte.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Bruce kan tilbyde ham regelmæssig førsteholdsfodbold. Noget, Sir Alex Ferguson muligvis ikke kan, men Welbeck vil vente til slutningen af ​​sæsonen før han beslutter hvor hans fremtid ligger.

“Jeg har ikke rigtig tænkt meget over, hvad jeg har tænkt mig at gøre, men jeg har virkelig nydt min tid i Sunderland.”

Læs også: Welbeck til OldTrafford.dk: Jeg er angriber

20-årige Welbeck, der scorede et fantastisk mål i Englands U21 4-0 sejr over Danmark i torsdags, udtaler:

“Det har gavnet mig utroligt meget, bare at være omkring disse spillere uge efter uge. Jeg er meget glad for det, men i slutningen af ​​sæsonen vil det være tid til at sætte sig ned og overveje fremtiden.”

“Jeg er ligesom alle andre. Jeg ønsker at spille hver uge. Fodbold er mit job. Jeg kan godt lide at træne hårdt og derefter spille kampe, men vi vil bare se hvad der sker i løbet af sommeren.”

Ferguson har fortalt Steve Bruce at han ikke er interesseret i at sælge Welbeck, men spilleren selv er forståeligt nok ikke interesseret i, at sidde på på bænken på Old Trafford.

Hans karriere ser virkelig ud til at være begyndt efter hans udlån og Steve Bruce håber, at det kunne være nok til overtale ham til at gøre sit lån til en permanent aftale.

Ferguson har sagt, at Welbeck har en fremtid på Old Trafford, selvom han bliver nødt til at acceptere, at han ikke automatisk starter hver kamp.

Efter have mistet Darren Bent mangler Sunderland en angriber, og en forlængelse af låneaftalen vil også være en interessant mulighed for Bruce.

Sunderland fik 24 millioner pund for Darren Bent, så finanserne skulle være i orden til at bruge 12 millioner på Welbeck.

Welbeck, som har scoret seks mål i 17 Premier League kampe, håber nu at han kan genfinde sin form for Sunderland efter at have siddet ude med en knæskade de sidste 10 uger.

Find din næste rejse til en Manchester United kamp på Old Trafford her

Forrige artikel

Balotelli: Vidic den bedste forsvarsspiller

Næste artikel

Thiago Silva Smigret over United-interesse

ANNONCE