Welbeck undrer sig over Moyes

Det kom som en overraskelse for Danny Welbeck, da David Moyes tilbage i december sagde, at han skulle bruge mere tid på træningsbanen.

Det vakte opsigt i de engelske medier, da David Moyes tilbage i december sagde, at Danny Welbeck burde “være den sidste, der forlader træningsbanen”. 

Hovedpersonen forholdt sig dengang tavst til kommentaren. Men nu indrømmer Welbeck, at han undrede sig over Moyes’ udmelding. 

– Jeg var ret overrasket, hvis jeg skal være ærlig. Før han kom med sit statement, trænede jeg allerede mere end normalt. Måske så han det bare ikke, siger Welbeck ifølge Espn. 

Den 23-årige angriber har fået sin fodboldopvækst i Uniteds ungdomsakademi. Derfor gjorde det ekstra ondt, at det blev sat spørgsmålstegn ved han arbejdsiver. 

– Jeg er vokset op i Manchester United, jeg har været professionel gennem hele min karriere, og jeg har altid arbejdet ekstra hårdt. Jeg har fået ind med modermælken, at man skal arbejde videre efter træningerne, men måske så han det ikke. Jeg arbejde over, både i styrkerummet og på banen, forklarer Welbeck. 

David Moyes blev fyret i slutningen af april efter en miserabel sæson. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Welbeck frustreret over United-rolle

Næste artikel

Macheda nærmer sig Cardiff

ANNONCE