Welbeck frustreret over United-rolle

Danny Welbeck indrømmer, at han er træt af at blive brugt på kanten i Manchester United, men nægter samtidig at be- eller afkræfte, om han vil væk fra Old Trafford.

Utilfredsheden ligger og ulmer under overfladen hos Danny Welbeck. 

I weekenden skrev The Guardian, at den 23-årige englænder overvejer sin fremtid på Old Trafford. Nu tager Welbeck selv bladet fra munden og erkender, at han er frustreret over sin rolle på det kriseramte storhold. 

– Det er frustrerende. Man ønsker at spille på nogle bestemte positioner, men man får ikke mulighed for at gøre det, siger Welbeck ifølge flere medier, heriblandt Goal.com. 

– Det er det samme for alle. Når man spiller på en anden position, bryder man sig ikke rigtigt om det, fortsætter Welbeck, der spillede 36 kampe for United i den forgangne sæson. 

Det er især rollen som venstrekant, der irriterer landsholdsspilleren.  

– Jeg vil gerne spille centralt. Jeg har spillet på venstrekanten i et stykke tid, men nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg vil spille helt i front, lyder det fra Welbeck. 

Bedre på landsholdet 

Danny Welbeck er lige nu samlet med resten af Englands trup for at forberede sig til VM i næste måned. 

Her mener han selv, han trives bedre end på Old Trafford. 

– Min målrate er bedre hos England. Jeg har en meget mere fri rolle oppe foran, fordi der er tre spillere på midtbanen og tre spillere i angrebet. På den måde er der en bedre defensiv afskærmning frem for, at jeg også skal fokusere på de defensive aspekter, siger Welbeck og uddyber.

– Hos United er det mere sandsynligt, at jeg skal spille venstrekant på en fire mands midtbane med kun to centrale spillere. Og det gør det nok lidt sværere at lave de løb, der kan føre til en scoring, når jeg samtidig skal tænke på mine defensive forpligtelser. Måske har jeg en lidt friere rolle hos England end i United.

På spørgsmålet om, hvorvidt han vil søge nye græsgange efter slutrunden, svarer Welbeck.

– Jeg vil helst ikke svare på det spørgsmål.  

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Jones klar til VM

Næste artikel

Welbeck undrer sig over Moyes

ANNONCE