Hollandsk træner revser Memphis: Du ligner en peruviansk fløjtespiller

Den tidligere Ajax- og Porto-træner Co Adriaanse er bestemt ikke imponeret over den måde, Memphis Depay klæder sig. Han mener, at kantspilleren ligner en peruvianske fløjtespiller og bør irettesættes.

Memphis Depay har endnu ikke bevist sit værd, og derfor bør han klæde sig mere neutralt. Således lyder meldingen fra den hollandske træner Co Adriaanse. Han var blandt andet manden, hvis job Louis van Gaal overtog i AZ Alkmaar, og han er bryder sig ikke om Memphis’ tøjstil.

Den er for flamboyant, især fordi United-spilleren endnu ikke har bevist sig som en spiller, der kan tillade sig at klæde sig spektakulært. 

– Han skal indse, at han er et medlem af et fodboldhold; at han ikke bare er et individ. En 100 meter-sprinter som Usain Bolt. Han ankom klædt som en peruvianske panfløjtespiller på Huis ter Duin (det hollandske landsholds hotel, red.), siger Adriaanse til tv-programmet Studio Voetbal og vil have Memphis sat på plads.

– Hvis man er en ung knægt og endnu ikke har udrettet noget, skal man ikke klæde sig ud, eftersom man refererer til træneren. Ronaldo gør sådan, men han har i det mindste bevist sig selv. Han taler ikke en gang med pressen, som han ignorerer. Sådan kan det ikke være. Han repræsenterer os, det hollandske folk. Og vi vil vide, hvordan han tænker. Han bør altid tale med dem og bør irettesættes.

Memphis startede senest inde i begge Hollands skæbnesvangre EM-kvalifikationskampe mod Kasakhstan og Tjekkiet. Især indsatsen i sidstnævnte opgør, som holdet skulle vinde for et komme til EM, har Memphis modtaget en del ris for.

 

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Wilson sidder ude mod CSKA - men duo er tilbage i truppen

Næste artikel

Koeman beroliger kritikere: Jeg tror på Memphis

ANNONCE