Wolves og Lopetegui stopper samarbejdet seks dage før sæsonåbneren mod United

Julen Lopetegui er ikke længere manager i Wolves. Det ligger fast efter, at de to parter er blevet enige om at ophæve samarbejdet. Wolves står dermed uden en manager få dage før, de gæster Old Trafford i første runde af den nye Premier League-sæson.

Mandag d. 14. august kl. 21:00 skyder Manchester United den nye Premier League-sæson i gang på hjemmebane mod Wolverhampton Wanderers.

Men når Wolves møder op på Old Trafford bliver det uden Julen Lopetegui. Den spanske manager er nemlig fortid i klubben. Det oplyser Wolves på sin hjemmeside sent tirsdag aften.

– Lopetegui tilsluttede sig Wolves i november og førte med succes klubben til overlevelse i Premier League. Dog erkendte både træneren og klubben, at de havde forskellige meninger om visse emner, og de blev enige om, at en venlig afslutning på hans kontrakt var den bedste løsning for alle parter, lyder forklaringen på Wolves’ hjemmeside.

Uenighederne, som der refereres til i meddelelsen, dækker formentlig over Lopeteguis utilfredshed med Wolves’ ageren i sommerens transfervindue. Denne utilfredshed er han ikke gået stille med dørene med.

Det er ikke blot Lopetegui, der forlader klubben. Med sig tager han også hele sin stab, som tæller seks ansatte. Dermed skal nu Wolves nu sammensætte et nyt trænerteam fra bunden – få dage før sæsonstart.

Wolves oplyser dog, at de har været forberedt på dette scenarie. Afskeden med Lopetegui har været undervejs i flere uger.

– Samtalerne har været i gang i de seneste uger. De har været afholdt med den største respekt og venlighed, hvilket har givet klubben tid og plads til at begynde arbejdet med at finde en efterfølger, skriver de.

Flere medier kunne allerede i går berette om, at Wolves har haft den tidligere Bournemouth-manager, Gary O’Neil, til samtale.

Forrige artikel

Weghorst tager afsked med United-fans i rørende farvelvideo

Næste artikel

Medie: Højlund døjer med muligt rygproblem

ANNONCE