Medie: Højlund døjer med muligt rygproblem

Under en MR-scanning, i forbindelse med Rasmus Højlunds lægetjek i United, fandt klubben tegn på begyndende træthedsbrud i danskerens ryg. Problemet kan være mere alvorligt end først antaget. Det skriver Daily Mail.

United-fans må væbne sig med tålmodighed. Danske Rasmus Højlund kommer ikke i aktion i de første par kampe i den nye sæson. Manchester United har allerede bekræftet, at angriberen er ankommet til Old Trafford med en mindre skade, som minimum holder ham ude af kampene mod Wolves og Tottenham.

Daily Mail kan dog afsløre, at det muligvis ikke blot er en “mindre skade”. Rasmus Højlund skulle efter sigende have begyndende tegn på træthedsbrud i ryggen.

Ifølge Daily Mail har kilder i United fortalt, at problemet kan være mere alvorligt, end United først har meldt ud.

Tilbage i 19/20-sæsonen blev Marcus Rashford ramt af et dobbelt træthedsbrud i ryggen, hvilket holdt ham ude af grønsværen i flere måneder.

Daily Mail skriver dog samtidigt, at United er overbeviste om, at Højlunds ryg grundlæggende ikke fejler noget. Klubben vil arbejde tålmodigt med ham, så de sikrer sig, at problemet ikke udvikler sig.

Manchester United har ikke ønsket at kommentere på historien til Daily Mail, oplyser mediet.

Hvilket nummer får Rasmus Højlund i Man Utd? Gæt med og vind en United-trøje! 

Vind trøjen: Gæt på Rasmus Højlunds nummer

Forrige artikel

Wolves og Lopetegui stopper samarbejdet seks dage før sæsonåbneren mod United

Næste artikel

Positiv opdatering på Højlunds skade: United insisterer på, at skaden ikke er langvarig

ANNONCE