Woodward forsikrer: Succes på banen er klubbens førsteprioritet

Selvom omsætningen igen stiger for Manchester United, så lægger Ed Woodward vægt på, at det er på banen, der skal præsteres.

United-fans sidder nogle gange med en anden fornemmelse, men United-direktør Ed Woodward slår fast, at klubbens øverste prioritet er resultater på banen før positive tal på bundlinjen.

Det fortæller han ved præsentationen af klubbens regnskab for første kvartal 2022, som viser fremgang i omsætningen på grund af igen eksisterende kampdagsindtægter.

– Selvom de økonomiske resultater demonstrerer vores modstandsdygtighed gennem pandemien, så er vores topprioritet resultater på banen. Træner, spillere og alle i klubben er besluttede på at nå det mål, siger Woodward.

Da Ed Woodward senest præsenterede kvartalsregnskab sagde han, at han var “mere ovebevist end nogensinde” om at klubben var på rette spor. Det var bare to dage efter nederlaget i Champions League mod Young Boys.

Det er planen, at Ed Woodward træder tilbage som administrerende direktør i 2022, men det er endnu ikke helt besluttet hvornår. Klubbens kvartalsregnskaber plejer at blive præsenteret med et såkaldt investorkald, men det opkald har man fra nu besluttet kun skal foregå hvert halve år.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Cole: Overdrevet Solskjær-kritk skuffer mig

Næste artikel

Denis Law hyldes med statue i barndomsbyen Aberdeen

ANNONCE